en de fr es it ru pl sk cz hu at ua ro li in pt nl se dk gr il cn be ch tr
topdestination.dk
Indkvartering i Europa og verden   |   Reservation (Log on)
Verden > Østrig > Kasten bei Böheimkirchen > Pedro's
Pedro's 4*

Pedro's, Dörfl 19, Kasten bei Böheimkirchen

3072 Kasten bei Böheimkirchen Østrig Niederösterreich

Kort             Del dette hotel:

Klik på billedet og se alle billeder fra Pedro's.

Indkvarteringstype

Hotel

Hotellets faciliteter

Parkering, Restaurant, Kæledyr tilladt, Bar, Sauna, Have, Terrasse, Ikkeryger-værelser, Lystfiskeri, Familieværelser, Gratis parkering, Internetservice, Vandring, WiFi, Gratis wifi, Parkering på ejendommen, WiFi tilgængeligt på alle områder.

Accepterede kreditkort

Maestro, Bankcard, Visa, Euro/Mastercard, EC-Card.

Ankomst

fra 17:00 fra 21:30

Afrejse

fra 07:30 fra 10:00

Værelser

VærelsestypeMaks. antal personer Pris
Dobbelt
Minibar, Bruser, Fjernsyn, Telefon, Balkon, Gratis toiletartikler, Toilet, Satellit-tv, Badekar eller brusebad
Standard-dobbeltværelse
2       Hvis De angiver dato og søger på ledighed,
vises der også hotelpriser i den pågældende periode.
Suite
Minibar, Bruser, Badekar, Telefon, Hårtørrer, Skrivebord, Siddekrog, Gratis toiletartikler, Toilet, Varme, Påklædningsværelse, Satellit-tv, Væg til væg-gulvtæppe, Gæstetoilet, Sammenhængende værelser findes, LCD-/plasma-/fladskærms-tv, , Vækning, Garderobe, Udsigt til have, Udsigt til bjerge, Allergivenligt, Rengøringsprodukter, Ekstra badeværelse, Øvre etager er kun tilgængelige ad trappe
Suite med 2 soveværelser
4       Hvis De angiver dato og søger på ledighed,
vises der også hotelpriser i den pågældende periode.

Valutaomregner

Kort beskrivelse

Located in the beautiful foothills of the Alps and only a 10-minute drive from Sankt Pölten, the Hotel Pedro’s has been known for its individual service and the unique Austro-Mediterranean ambience for more than 20 years.

Pedro’s offers a pleasant atmosphere in a lovingly restored palace for recreation seekers, business travellers and gourmets alike. Relaxing hours in a central location await you, with cosy and comfortable rooms, Pedro’s award-winning restaurant, a bar with a fireplace, and the Sweet Lounge. Enjoy complete tranquillity amidst a 30,000 m² park in the Vienna Woods between Vienna and St. Pölten.

Vigtig information

Please note that breakfast is not available on Sundays.

Afbestillingsregler

Beskyttelse af personlige oplysninger   Se information om kreditkort

- - - - - - - - - -

Ændring af dato Pedro's****