en de fr es it ru pl sk cz hu at ua ro li in pt nl se dk gr il cn be ch tr
topdestination.dk
Indkvartering i Europa og verden   |   Reservation (Log on)
Verden > Østrig > Kasten bei Böheimkirchen > Pedro's
Pedro's 4*

Pedro's, Dörfl 19, Kasten bei Böheimkirchen

3072 Kasten bei Böheimkirchen Østrig Niederösterreich

Kort             Del dette hotel:

Klik på billedet og se alle billeder fra Pedro's.

Indkvarteringstype

Hotel

Hotellets faciliteter

Kæledyr tilladt, Lystfiskeri, Vandring, Gratis wifi, Restaurant, Bar, Sauna, Have, Terrasse, Ikkeryger-værelser, Familieværelser.

Accepterede kreditkort

Maestro, Bankcard, Visa, Euro/Mastercard, EC-Card.

Ankomst

fra 17:00 fra 21:30

Afrejse

fra 07:30 fra 10:00

Værelser

VærelsestypeMaks. antal personer Pris
Dobbelt
Bruser, Gratis toiletartikler, Toilet, Badekar eller brusebad, Fjernsyn, Telefon, Satellit-tv, Minibar, Balkon
2       Hvis De angiver dato og søger på ledighed,
vises der også hotelpriser i den pågældende periode.
Suite
Skrivebord, Siddekrog, Varme, Påklædningsværelse, Væg til væg-gulvtæppe, Sammenhængende værelser findes, , Garderobe, Allergivenligt, Rengøringsprodukter, Bruser, Badekar, Hårtørrer, Gratis toiletartikler, Toilet, Gæstetoilet, Ekstra badeværelse, Telefon, Satellit-tv, LCD-/plasma-/fladskærms-tv, Minibar, Vækning, Udsigt til have, Udsigt til bjerge, Øvre etager er kun tilgængelige ad trappe
4       Hvis De angiver dato og søger på ledighed,
vises der også hotelpriser i den pågældende periode.

Valutaomregner

Kort beskrivelse

Located in the beautiful foothills of the Alps and only a 10-minute drive from Sankt Pölten, the Hotel Pedro’s has been known for its individual service and the unique Austro-Mediterranean ambience for more than 20 years.

Pedro’s offers a pleasant atmosphere in a lovingly restored palace for recreation seekers, business travellers and gourmets alike. Relaxing hours in a central location await you, with cosy and comfortable rooms, Pedro’s award-winning restaurant, a bar with a fireplace, and the Sweet Lounge. Enjoy complete tranquillity amidst a 30,000 m² park in the Vienna Woods between Vienna and St. Pölten.

Vigtig information

Please note that breakfast is not available on Sundays.

Afbestillingsregler

Beskyttelse af personlige oplysninger   Se information om kreditkort

- - - - - - - - - -

Ændring af dato Pedro's****